Zoeken naar let op geld lenen kost ook geld

 
let op geld lenen kost ook geld
Let op! Geld lenen kost ook geld! Geldblog.be.
Geld lenen kost ook geld! De bekende slogan is ingevoerd in 2010, om consumenten nog meer te beschermen tegen het roekeloos aangaan van leningen en kredieten. Elk product waar reclame voor gemaakt wordt, op tv, radio of flyers, moet voorzien zijn van die slogan.
Brief regering; Onderzoeksresultaten AFM naar kredietwaarschuwing Let" op! Geld lenen kost geld" Preventie en bestrijding van stille armoede en sociale uitsluiting Parlementaire monitor.
Geld lenen kost geld" Preventie en bestrijding van stille armoede en sociale uitsluiting Parlementaire monitor. Over deze site. Woensdag 2 januari 2019. Brief regering; Onderzoeksresultaten AFM naar kredietwaarschuwing Let" op! Geld lenen kost geld" Preventie en bestrijding van stille armoede en sociale uitsluiting Hoofdinhoud.
Geld lenen kost geld.
Geld lenen kost geld. Iedereen kent de mededeling op radio, TV, internet en drukwerk. Ook GeldLenen.org heeft deze waarschuwing. De balk met Geld" lenen kost geld. Uiteraard kost geld lenen geld en neemt het risico's' met zich mee, deze dient u goed te beseffen voordat u een lening aangaat.
Geld lenen, kost geld! Alain Brovist.
Maar ook in elke promotie voor producten of diensten op tv, radio, op internet en in gedrukte media, maar ook op aanplakbiljetten en flyers, waar verwezen wordt naar een verkoop die op krediet kan gebeuren, moet de boodschap Let op, geld lenen kost geld in een voldoende groot lettertype vermeld worden.
minikrediet bedrijfslening berekenen let op geld lenen kost ook geld.
Geld lenen, kost geld! Maar ook in elke promotie voor producten of diensten op tv, radio, op internet en in gedrukte media, maar ook op aanplakbiljetten en flyers, waar verwezen wordt naar een verkoop die op krediet kan gebeuren, moet de boodschap Let op, geld lenen kost geld in een voldoende groot lettertype vermeld worden.
Alternatief voor waarschuwing Geld lenen kost geld? Radar.
Want iedere politicus die roept dat de strenge begrotingsregels maar even losgelaten moeten worden om de economie flink te stimuleren, roept daarmee de overheid op om meer geld te gaan lenen. En ook voor de overheid geldt de simpele wijsheid Lenen kost geld.
Let" op! Geld lenen kost geld" Mijn BKR registratie verwijderen.
Geld lenen kost geld. De waarschuwing Let op! Geld lenen kost geld is een half jaar na de introductie niet alleen breed bekend, maar zet ook aan tot denken. Dat blijkt uit consumentenonderzoek van de Autoriteit Financiële Markten AFM. Twee derde van de consumenten kan de zin spontaan noemen.
Das Kapital: JOH. Waarschuwing Let op! Geld lenen kost geld werkt niet.
Geld lenen kost geld werkt niet. De waarschuwing Let op! Geld lenen kost geld heeft geen onmiddellijk effect op het gedrag en de houding van consumenten wanneer zij online een lening afsluiten, aldus de conclusie van een onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten AFM vandaag. Zijn we mooi klaar mee met zijn allen. Sinds 2009 is deze slogan verplicht voor kredietaanbieders. Dat hebben we allemaal aan mensen als de Woekeraar van Wognum te danken natuurlijk, die in datzelfde jaar zijn hele imperiumpje in elkaar zag donderen. De slogan had als doel om consumenten die een lening afsluiten beter na te laten denken over hun keuze en ze bovendien te wijzen op de gevolgen die verbonden zijn aan krediet. Inmiddels zijn we bijna 8 jaar verder en concludeert de AFM dat men hier niet voorzichtiger van gaat handelen. Uit een experiment op een online verkoopomgeving van een kredietverlener bleek dat consumenten niet minder vaak op banners klikten na het zien van de waarschuwing. Ook oriënteerden ze zich niet anders op de website of maakten ze andere keuzes bij het aanvragen van een offerte.

Contacteer ons